ОТСЛАБВАНЕ,  ХРАНА

Лесна и бърза здравословна закуска с ягоди

Не съм блестящ кулинар, но покрай измислянето на начини да си променя подхода към храненето (заради отслабването) открих, че самото измайсторяване и на най-елементарните храни си има чар.

Т.е. ако отделяме повече внимание на приготвянето на храната, на външния й вид, й се наслаждаваме повече. А като е по-красива и сте се потрудили, не ви се ще да я унищожите за под 3 секунди :D.

Тази “рецепта” е основа за закуска и може да я разнообразите как ли не. Да, фибрите в мюслито са много полезни и да, мюслито може да бъде много вкусно. Въпрос на нагласа и изобретателност.

ПРОДУКТИ: 

1. Овесена каша/всякакво мюсли (фибри за добро храносмилане)

2. Плод (ягоди – мега полезни и вкусни, нямат нужда от реклама :D)

3. Кисело мляко – 2%!

4. Никаква захар! 😀

Идеи за добавки:

  • ядки (без фъстъци и по малко!) ≈ 10-15 гр.
  • банани (половинка, че са доста калорични)
  • ябълка (малка)
  • ленено семе
  • стафиди и всякакви сушени плодве (пак внимателно с тях, че са чиста захар :D)

бърза закуска с ягоди и кисело млякобърза закуска с ягоди и кисело мляко 3бърза закуска с ягоди и кисело мляко 4бърза закуска с ягоди и кисело мляко 5бърза закуска с ягоди и кисело мляко 6

После разбърквате, опразвате купичката и сте готови за подвизи 😀

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

Хубав ден, момичета,

 

IH е блог за красоти, най-вече за красотата на волята и красотата на промяната.

Късните ми двадесет се оказаха размирни и преминах през много промени. Като резултат свалих 70 кг. (никой да не припада :D) и вече пет години съм се посветила на спорта (бивша мързелана) и здравословното хранене (прокълната да бъде вечен лакомник). Обичам езика, а работата с думи ми е страст и кариера. Пиша в лек стил и на приятни теми, споделям за живота си, мненията си и по-специално за битката с килограмите, която ме направи по-силна, по-целенасочена и промени житейската ми философия. Помогна ми да започна нова глава в собствената си история. Но най-вече искам да мотивирам и вас, и себе си, за хубави промени.

Иначе съм декемврийско бебе, конферентен преводач, възпитаничка на СУ, младшипредприемач и както прочетох в един хороскоп – самоотвержен Стрелец.

За контакти: interpretinghealthblog@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *