LIFESTYLE,  КРАСОТА

Разкошната градина на баба

Здравейте, мили момичета, които четете блога ми, който осиротя напоследък покрай малко драматични случки. Вероятно сте разбрали (я от Instagram, я по друга линия) за катастрофата. С приятелките ми решихме да си направим една заслужена разходка из приказен Пловдив, но пътуването ни придоби печална краска.

За щастие нямаше други пострадали освен мен, поради което си позволявам да се шегувам със ситуацията, а и се опитвам да не падам духом. Към момента на писането на поста още да не знам дали срезът на ретината ще даде по-нататъчно отражение на зрението ми. Лекарите казват, че не би трябвало, но притеснението ми си остава.

Забелязвам, че като пиша за случката ми олеква и ми действа терапевтично, така че вероятно това няма да е последният пост по темата, но в никакъв случай не очаквайте депресиращи словоизлияния. А по-скоро статийки примерно като тази, която е за градината на баба.

Прекрасна е хора, винаги е била, но тази година баба е надминала себе си. Оставям ви със снимки, почти без коментари, защото няма нужда, а и за да видите защо ми вдъхна спокойствие и ми повдигна духа толкова бързо.

Коки, досадно, но иначе симпатично папагалче :D.

И разплулият се от мързел Криско – да, на точно този го е кръстила братовчедка ми.
Имайте милост към детето, само на 6 години е :D.

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

С пожелания за слънчев и спокоен предстоящ уикенд,

 

IH е блог за красоти, най-вече за красотата на волята и красотата на промяната.

Късните ми двадесет се оказаха размирни и преминах през много промени. Като резултат свалих 70 кг. (никой да не припада :D) и вече пет години съм се посветила на спорта (бивша мързелана) и здравословното хранене (прокълната да бъде вечен лакомник). Обичам езика, а работата с думи ми е страст и кариера. Пиша в лек стил и на приятни теми, споделям за живота си, мненията си и по-специално за битката с килограмите, която ме направи по-силна, по-целенасочена и промени житейската ми философия. Помогна ми да започна нова глава в собствената си история. Но най-вече искам да мотивирам и вас, и себе си, за хубави промени.

Иначе съм декемврийско бебе, конферентен преводач, възпитаничка на СУ, младшипредприемач и както прочетох в един хороскоп – самоотвержен Стрелец.

За контакти: interpretinghealthblog@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *