LIFESTYLE,  КРАСОТА

Първият мост над Босфора

Една от най-приказните ми истанбулски вечери започна с вечеря на Босфора в Karaköy Afrodit и честно казано, сега като си припомням тези моменти, думите са излишни. ❤

След вечеря с приятелите ни решихме, че няма как да сме в Истанбул и да не минем по първия мост над Босфора и то точно вечерта.

Навигацията ни пообърка и след известно среднощно опознаване на Истанбул, много смях, сред който успях да заспя :D, отворих очи пред тази гледка.

Беше приказно.

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

Спокойна вечер,

 

IH е блог за красоти, най-вече за красотата на волята и красотата на промяната.

Късните ми двадесет се оказаха размирни и преминах през много промени. Като резултат свалих 70 кг. (никой да не припада :D) и вече пет години съм се посветила на спорта (бивша мързелана) и здравословното хранене (прокълната да бъде вечен лакомник). Обичам езика, а работата с думи ми е страст и кариера. Пиша в лек стил и на приятни теми, споделям за живота си, мненията си и по-специално за битката с килограмите, която ме направи по-силна, по-целенасочена и промени житейската ми философия. Помогна ми да започна нова глава в собствената си история. Но най-вече искам да мотивирам и вас, и себе си, за хубави промени.

Иначе съм декемврийско бебе, конферентен преводач, възпитаничка на СУ, младшипредприемач и както прочетох в един хороскоп – самоотвержен Стрелец.

За контакти: interpretinghealthblog@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *