КРАСОТА

Giveaway | Есенна играаа 🍁

#giveaway | Есенна играаа 😀 И този път много се вълнувам за подаръците 😀

Обожавам процеса на търсене на символизъм в избора на подарък, и добре, че го има блога, че да оправдавам тази страст 😀.

За да участвате трябва да направите следното:

🍁 ХАРЕСАЙТЕ страницата на Interpreting Health във Facebook (ако вече не сте)

🍁 СПОДЕЛЕТЕ публикацията в профила си публично

🍁 ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР под публикацията с любимото си място в България.

Подаръците са:

1. Прекрасна книга с идеи за пътешествия в България ❤️

2. Раничка New Yorker ❤️

КРАЙ – събота (6 октомври) до 20 ч. Ще изтегля печелившия с comment picker в неделя, ще го обявя и ще му пиша във Facebook.

Иначе книгата съм я избирала с много желание, хем да е за всеки сезон, хем е и някак много есенна, същевременно супер свежа, пръска се от идеи за пътешествия из България. Т.е. са напълно изпълними, без нуждата от кой знае какви планове, резервации и средства. Пълна с мега яки снимки на места, за които не съм и подозирала, че съществуват!

А есента е чудесен сезон за такива приключения, представям си много от тези места окъпани в златен кехлибар. ❤️❤️❤️ Ох, голямо вълнение 😀 Да подариш идея е мега ценно, и точно за подаръците-идеи, които съм получавала, съм най-благодарна. Надявам се да ви хареса 🌸

И така 😀

🍁 За вече активните и скитащите – за обогатяване на портфолиото.

🍁 За накукушинените от хладните дни – за събуждане на приключенския дух.

🍁 За съвсем мързеливите души – да си се кефят на красотите на по горещ есенен чай в хола.

И един прекрасен аксесоар за обиколките ❤ (Ако не сте забелязали, да знаете, че съм вманиачена по чантите 😀, то не са дамски чанти, раници и ранички, сакчета :D).

 

IH е блог за красоти, най-вече за красотата на волята и красотата на промяната.

Късните ми двадесет се оказаха размирни и преминах през много промени. Като резултат свалих 70 кг. (никой да не припада :D) и вече пет години съм се посветила на спорта (бивша мързелана) и здравословното хранене (прокълната да бъде вечен лакомник). Обичам езика, а работата с думи ми е страст и кариера. Пиша в лек стил и на приятни теми, споделям за живота си, мненията си и по-специално за битката с килограмите, която ме направи по-силна, по-целенасочена и промени житейската ми философия. Помогна ми да започна нова глава в собствената си история. Но най-вече искам да мотивирам и вас, и себе си, за хубави промени.

Иначе съм декемврийско бебе, конферентен преводач, възпитаничка на СУ, младшипредприемач и както прочетох в един хороскоп – самоотвержен Стрелец.

За контакти: interpretinghealthblog@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *