ОТСЛАБВАНЕ

14 дни с Lierac Body Slim Destock Nuit | Част 2

Най-накрая минаха 14-те дни и бързам да ви разкажа как мина с теста в домашни условия на Lierac Body Slim Destock Nuit – Night-Time Intensive Body-Contouring Concentrate.

Първо да се похваля, че предвид натоварената седмица все пак успях почти да спазя срока с публикуването на втора част на това ревю (ура за мен :D).

И второ – ако нямате и идея за какво говоря, можете да отделите няколко минутки на първата част на този миниексперимент 14 дни с Lierac Body Slim Destock Nuit | Част 1 (плюс други полезни съвети за намаляване на целулит).

lierac BODY SLIM DESTOCK NUIT 1

Както вече сте разбрали от предишния ми пост, това е нощен антицелулитен серум на Lierac, с три основни действия:

1. Третиране на дълбок целулит.

2. Разграждане на вече натрупани мазнини.

3. Превенция на образуването на мастни клетки.

lierac BODY SLIM DESTOCK NUIT 2

С други думи, това е продукт за оформяне, изглаждане и стягане на кожата, който се нанася вечер върху проблемните зони.

За да не ви отегчавам прекалено, с няколко думи ще опиша от каква база тръгвам и какво съм правила допълнително по време на тестовия период (защото няма да се уморя да повтарям, само с крем не става нищо!):

  • почти тригодишна битка с целулит, отпусната кожа и стрии заради отслабване (-70 кг.)
  • множество изпробвани антицелулитни и стягащи продукти
  • интензивен спорт (най-вече фитнес)
  • старая се да се храня здравословно и да пия много вода
  • редовно нанасяне на продукта (според указанията)
  • спрях мазането с други кремове/гелове
  • антицелулитните продукти са помощник, НЕ магическа отвара
 • няма чудотворни продукти

За повече информация, както и за състава на серума, можете да прочетете в Част 1.

lierac BODY SLIM DESTOCK NUIT 3

Икономичност: Първоначално не можех да преценя дали е икономичен или не, също така тубичката ми се стори доста малка (макар да е 200 мл.), но след тези две седмици бих казала, че е доста икономичен. Като се има предвид, че го ползвах за ръце, корем, бедра, ханш и Д! :D, опаковката ми стигна за 14-те дни и според мен ще имам за още седмица.

Консистенция и цвят: Не случайно се води серум, консистенцията му спрямо повечето антицелулитни кремове се отнася така както флуида към крема. Това, че е по-нежен и рядък допринася за по-бързото попиване в кожата. На цвят е прасковено/телесно (не мога да преценя до колко си личи на снимката).

lierac BODY SLIM DESTOCK NUIT 4

Попиване: първоначалното ми впечатление не се е променило. Серумът действително попива бързо, кожата се омекотява веднага, а съвсем деликатният, леко мазничък филм остава върху нея чак до сутринта (въпреки нощници, пижами и прочее) и кожата е мека, и ухае приятно.

Аромат: Що се отнася до аромата, продължава да ми харесва, даже смятам, че се пристрастих :D.

Сантиметри: Разликите в загубата на сантиметри в съответните зони след употребата е 1 см. (но имайте предвид, че за тези 2 седмици свалих 1 кг. – т.е. това е в резултат и на принципните ми усилия включващи пиене на достатъчно вода, хранителен режим и фитнес) и не мога да кажа, че серумът има основен принос за намаляването на обиколките.

Кожата ми след 14 дни: продължава да е изключително мека (както след първото нанасяне, усещам я хидратирана и значително по-еластична, видът й е подобрен и определено е по-гладка. Мисля, че действа и на насъбралата се излишна вода в кожата, и затова я усещам по-стегната. Мекотата в пълната й сила започнах да забелязвам към 4-5 ден. Казах ли колко ми е мекичка кожата? <3 Казах ли го? 😀

lierac BODY SLIM DESTOCK NUIT 5

Извод: Доволна съм от продукта, даже доста, беше ми приятно да го използвам, смятам че постигна близък до оптималния ефект, който очаквах. Не съжалявам за покупката и бих си го взела пак (минусът е, че за моите нужди вървят големи количества, а серумчето все пак е продукт от висок клас).

Това беше от мен, надявам се да ви е било интересно, и най-вече полезно.

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

С пожелания за бързоприключващ последен работен ден,