LIFESTYLE

Разкошната градина на баба

Здравейте, мили момичета, които четете блога ми, който осиротя напоследък покрай малко драматични случки. Вероятно сте разбрали (я от Instagram, я по друга линия) за катастрофата. С приятелките ми решихме да си направим една заслужена разходка из приказен Пловдив, но пътуването ни придоби печална краска.

За щастие нямаше други пострадали освен мен, поради което си позволявам да се шегувам със ситуацията, а и се опитвам да не падам духом. Към момента на писането на поста още да не знам дали срезът на ретината ще даде по-нататъчно отражение на зрението ми. Лекарите казват, че не би трябвало, но притеснението ми си остава.

Забелязвам, че като пиша за случката ми олеква и ми действа терапевтично, така че вероятно това няма да е последният пост по темата, но в никакъв случай не очаквайте депресиращи словоизлияния. А по-скоро статийки примерно като тази, която е за градината на баба.

Прекрасна е хора, винаги е била, но тази година баба е надминала себе си. Оставям ви със снимки, почти без коментари, защото няма нужда, а и за да видите защо ми вдъхна спокойствие и ми повдигна духа толкова бързо.

Коки, досадно, но иначе симпатично папагалче :D.

И разплулият се от мързел Криско – да, на точно този го е кръстила братовчедка ми.
Имайте милост към детето, само на 6 години е :D.

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

С пожелания за слънчев и спокоен предстоящ уикенд,