LIFESTYLE

Аз 🍁 есента

Привет в този есенен ден! Натъртвам на есенен, защото тази година лятото ми сякаш се изпари за едно денонощие и есента буквално ме заля.

Най-топли чувства тая към юни и лятото, пролетта ме вдъхновява, зимата си е моя по право (съм декемврийско бебе Стрелец, да припомня!), а есента за мен е новата ми година, само че с медени краски и обилно напоена с чай.

Веси от Smiley Style Lady ме покани за този таг и взех, че успях да го направя преди зимата, алелуя :D, така че ето го и него:

1. Кое символизира началото на есента за теб?

Като фрийлансър до мозъка на костите си, за мен есента си е, както казах, Нова година. Всички са се завърнали с остатъчен тен и се усеща особен прилив на енергия и желание за учене, срещи, конференции, приключване на проекти преди Коледа. Т.е. когато работният ми график изведнъж загуби приличния си вид и започне да се пълни с драсканици, вече е есен.

2. Кое е любимото ти есенно място?

В духа на първия въпрос – това :D. Шегата настрана, в това отношение съм скучна. Любимото ми есенно място е в хола с чай.

3. Коя е любимата ти есенна напитка?

Чай с джинджифил и мляко, макар че съм го префасонирала на мляко с чай и джинджифил.

4. Пухкави чорапи?

Yes, please.

5. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка?

Който ме познава знае, че в стремежа си да готвя оптимално здравословно и некалорично, правя какво ли не от тиква за радост… и понякога за ужас. Но през октомври най-много си обичам печена тиква с орехи, мед и канела. 

6. Кое очакваш с най- голямо нетърпение през есента?

Иска ми се във всяко от начинанията, които съм подхванала, да видя мъничък скок. Или поне от всяка черупка, да се покаже хубаво кестенче.

Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

Приятен октомври,

Misha_Allura - Copy