LIFESTYLE

София – Мюнхен – Севиля

Тези, с които се познаваме от Instagram, са забелязали, че ползвам тага #interpreterslife, който е може би най-пълният откъм съдържание свързано с конферентния превод.


По същество професията ми изисква много дискретност и макар като преводач да съм свидетел на невероятни неща във всякакъв смисъл, винаги се съобразявам с професионалната етика и уважавам личното пространство на клиентите и бизнес партньорите си. Както, разбира се, правят и колегите ми. Но извън тази разбираема самоцензура остават много красоти за гледане и мисли за споделяне.


Така че към Португалия за седмица, но не бързайте чак толкова :D.


Както виждате знака на председателството все още стои на кулата на Терминал 2, тъй като пътувах в началото на юли. Много се изкушавам да напиша статия по темата “Председателство”, но още не знам как да подходя. Хем да е достатъчно дискретно, хем да е интересно и ограмотяващо. Много ме боли, че много хора не осмислиха този етап от държавния живот на България, нито постиженията на страната ни, нито новия ни контекст. Ще видим :).Известната с невкусността си бордова кифла на Lufthansa :D.
Deboarding…


И кацане в Мюнхен. Ще спестя техническите детайли, но важното в случая е, че пътуването до Португалия всъщност си беше мини епопея :D. Полетът беше София – Мюнхен, Мюнхен – Севиля (Испания) и после тричасово пътуване по земя до Албуфейра (Португалия). Накрая и аз, и делегатите бяхме като изстискани лимони, но пък сложната логистика ни даде възможност да видим и вкусим прекрасната Севиля, пък и аз някакси си падам по подобни екшъни. Тя самата ми работа си е непрестанен екшън :D.Boarding again :D.


Обожавам да летя, адски красиво е.
Над Испания.

Направо не е за вярване колко облика може да смени Земята само за няколко часа. <3Добре дошли в Севиля и топлите й краски.


Despacito 😀
Ох, дълъг ден, а още не сме стигнали Алгарве :D.

Пътуването продължава с пристигане в Салгадош Палас | Алгарве, Португалия.


Можете да ме последвате и във Facebook и Instagram.

Да имате динамичен и слънчев ден,